lauantai 13. toukokuuta 2017

Nurmijävri Evoc GP 13.5.2017



Nurmijärvellä oli vuorossa seuraava kategoria 3:sen lähtö. Se oli yhdistetty tällä kertaa naisten eliten lähtöön.
Nurmijärvellä on aina ollut todella hyvä tunnelma ja hyvin järjestetyt karkelot.
Paikalla oli nytkin kaikkien maantiesarjojen lisäksi myös maastokisat.

Vaikka kategoria 3:sen lähtö ja naisten lähtö oli yhdistetty niin starttiviivalla ei kuitenkaan ollut kovin montaa polkijaa.
Toisaalta pidän siitä että lähtö on pieni, se pienentää huomattavasti riskiä mutta toisaalta järjestäjän puolesta on vähän kurjaa että osallistujia on niin vähän.
Siitä huolimatta järjestelyt pelasivat loistavasti ja todella iso peukku siitä, Nurmijärvellä tämä homma vaan osataan todella hyvin.

Koska omat edelliset kisat olivat menneet vähän penkin alle niin nyt halusin ajaa varman päälle enkä uskaltanut yhtään tuhlata voimia. Tämä johti siihen että vetomiehen paikalla ei minua pahemmin näkynyt ja ajelinkin melkein vain aurinkokannella.
Alussa meno oli vähän reippaampaa mutta sitten vauhti rauhoittui huomattavasti. Ryhmä ajoi erittäin siististi ja varsinkin alun jälkeen ajo oli todella rauhallista, tähän saattoi vaikuttaa kova tuuli joka teki sen että innokkaista vetomiehiä ei oikein ollut.

Kun matkaa maaliin oli enää noin kilometri päätin tehdä yhden pienen rykäisyn että tulisi tehtyä edes nyt vähän vetohommia. Pieni spurttini nosti ryhmän vauhtia vähän ennen loppukiriä mutta itse kiriin ei minulla oikein ollut enää jalkaa.
Pääjoukon kanssa kuitenkin maaliin ja hyvät fiilikset jäi tapahtumasta.
Vielä kerran isot kiitokset järjestäjille ja ensi vuonna ehdottomasti uudestaan. Nurmijärvi kuuluu ehdottomasti kesän parhaimpiin tapahtumiin niin järjestelyiden kuin myös tunnelman puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti