sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Keravan Kevätpolkaisu 7.52017



Kauden ensimmäinen kilpailu Seutulassa ei mennyt aivan niin kuin olin toivonut joten odotukset eivät olleet niin korkealla Keravalla.
Keravalla on yleensä kovajalkaista kuskia ja kisan alussa koitin normaaliin tapaan roikkua mukana pääjoukossa mutta ei oikein onnistunut joten tippuminen oli tosiasia.
Pääjoukosta tippui muitakin ja porukka levisi pienimpiin ryhmiin. Itse ajoin kahden muun kuskin kanssa ja edessämme oli ryhmä jota koitimme saada kiinni, oman vetovuoroni jälkeen nämä kaksi muuta painoi sellaista vauhtia oli että en pysynyt enää heidän vauhdissa joten jäin yksin polkemaan.

Onneksi takaa tuli ryhmä johon liityin, siinä oli mukana yksi tandempyörä joka veti todella hyvää vauhtia ja saatiin edellä ajava ryhmä kiinni.
Etenimme todella hyvää vauhtia mutta valitettavasti oma kuntoni oli edelleenkin aivan kateissa, joten vauhti oli minulle liian lujaa ja Nikkilän jälkeen tuli vähän eroa ryhmään joka kasvoi hiljaa mutta varmasti enkä enää pystynyt kirimään porukkaa kiinni.

Joten kun ensimmäinen kerros täyttyi niin ryhmä oli päässyt karkuun mutta tälle kertaa en sentään joutunut polkemaan yksin. Mukanani oli nimittäin yksi naiskuski joten päätimme ensimmäisen kierroksen yhdessä ja jatkoimme seuraavalle kierrokselle.
Poljimme kahdestaan jonkun matkaa kun takaa tuli taas yksi ryhmä ja liityimme tähän mukaan.

Tässä ryhmässä mentiin toinen kierros melkein loppuun asti kunnes taas Nikkilän jälkeen rasitus alkoi taas painamaan ja jälleen, ties monetta kertaa tuli pudottua ryhmän kyydistä.
Ja kuten ensimmäiselläkin kierroksella niin minulla oli taas seuraa samasta naiskuskista, kiitos vain ajoseurasta :)
Yhdessä tulimme sitten maaliin ja Keravalta jäi kyllä parempi tunnelma kuin Seutulasta.

Kunto on kyllä pahasti kateissa mutta kausi on vielä pitkä, onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti