maanantai 14. syyskuuta 2015

HePon uusi ajoasu 2015


Helsingin Polkupyöräilijät uudisti ilmettään pari vuotta sitten ja samalla he uusivat niin logoaan kuin myös yhtenäisti värimaailmaansa niin internetsivujensa kuin myös ajo-asujensa osalta. Ensimmäisen HePo-paidan jonka aikoinaan hankin oli limenvihreä ja design oli muutenkin erittäin simppeli, uudistuksen myötä tuli mahdolliseksi hankkia sekä HePo paidan, takin että siihen sopivat housut. HePon väriksi muodostui kelta-ruskea joka näkyi hyvin heidän ajo-paidassaan.
HePon uutuudet, ajohousut, paita sekä tuuliliivi.
Nyt myyntiin tuli HePon jäsenille uusi versio heidän ajoasustaan. Uusi ajoasu sisältää lyhythihaisen paidan, housut ja tuuliliivin. Myöhemmin on kenties tulossa myyntiin ajotakki, ainakin toivon niin sillä edellinen HePon ajotakki oli erittäin hyvä.


Uuden asun design jatkaa siitä mihin edellinen jäi ja samoin kuin edellinenkin paita ja housut niin nämä uudetkin ovat mielestäni erittäin tyylikkäät. Paidan etuosaan on tullut enemmän ruskeata mutta paidan takaosa muistuttaa värimalliltaan edellistä mallia. Omasta mielestäni edellinen asu oli ehkä aavistuksen pirteämpi väriltään ja uusi etuosa on vähän tumma. Ensimmäinen kommentti jonka sain oli että asupäällä muistutan suklaapötköä.



Sekä housut että paita istuu erittäin hyvin ja ainakin M-koko oli itselle erittäin hyvä. Asun materiaali vaikutti vähän ohuemmalta kuin edellinen asu. Housujen lahkeissa oli kuminauhat jotka estävät lahkeiden nousemisen ylös. Sekä paidan että tuuliliivin helmassa on myös kuminauhat jotka pitävät paidan paikallaan.

 Kaiken kaikkiaan mielestäni uusi asu on oikein tyylikäs ja tuuliliivi vaikuttaa erittäin hyvältä ja lämpimältä. Ainoa miinus mitä huomasin oli että sekä paidan että tuuliliivin takaa löytyy kyllä kolme taskua mutta ei yhtäkään vetoketjullista.