sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tour de Helsinki 4.9.2011

Kauden viimeinen suuri koitos oli käsillä ja pakko sanoa että juuri tässä tapahtumassa on aina minulla pienoinen jännitys vatsassa. Suurin syy siihen lienee vuoden 2009 kolari jossa tuli oltua osallisena.
Mutta nyt takaisin tähän vuoteen ja tapahtumiin.

Heti aamusta rupesi porukkaa tulemaan paikalle ja oli hyvä että sitä oli aikaisin liikkeellä sillä parkkipaikka täyttyi nopeaan tahtiin. Onneksi olin aikaisin kisapaikalla niin ehti myös katsella mitä kaikkea tavaraa sitä oli myynnissä ja ei tarvinnut stressata vaatteiden vaihdon ja pyörän säätöjen kanssa.
Tavoite oli ottaa rennosti ja mennä taas mukaan 35 ryhmään, mutta jo lähdössä oli ruuhkaa ja ryhmän vetäjä pääsi hukkumaan massaan.
Kun vapaa vauhti sitten alkoi huomasin että olin kaukana 35 ryhmästä ja ajattelin että koittaisin ajaa sen kiinni. No se ei tietenkään onnistunut enää vaikka yhdessä vaiheessa jo luulin että olin saanut sen kiinni, mutta paljastui että tämä olikin joku toinen pikku ryhmä.

Tuossa vaiheessa oli turha enää koittaa tuhlata voimiaan, joten päätin ajella tässä ryhmässä maaliin ja vaan nauttia matkasta. Reissu menikin oikein mukavasti ja ilman haavereita, joten maalissa oli fiilis oikein hyvä.
Oma ennätysaika ei tietenkään parantunut, mutta se ei ollutkaan tänä vuonna tavoitteena. Loppuaika oli kuitenkin 4:09:16 joten ei sitä kuitenkaan paljon jäänyt että olisi mennyt alle 4 tunnin.
Luulen että tulevaisuudessakin otan tämän tapahtuman ihan vain tällaisena hupiajeluna ja vältän riskejä niin voi hyvillä mielin lopettaa fillarikauden tähän tapahtumaan.

Lisää kuvia

Tuloksia: